BAKTERIYALARNING KO‘PAYISH TURLARI - Karimova Roziya Sapayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bakteriyalar va ularning ko’paysh turlari tahlil qilingan.