YANGI O’ZBEKISTONDA BANDLIGI TA’MINLANMAGAN YOSHLAR TO’GRISIDA AYRIM MULOHAZALAR - Mamajonova Oygul Omonjon qizi; Narziyev Shahzodbek Zoyirovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya :Maqolada yoshlar, bandligi ta’minlanmagan yoshlar, huqubuzarliklar profilaktikasi tushunchalari izohlangan. Shuningdek, bandligi ta’minlanmagan yoshlar o'rtasida huquqbuzarliklar profilaktikasini amalga oshirish bo'yicha amalga oshirilayotgan islohotlar bevosita yoritilgan.