PLASTIK CHIQINDILAR ASOSIDA BRUSCHATKALAR OLISH - Mamarajabova X.X.; Eshankulov X.N. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Qayta ishlangan plastmassa materiallari bakalashkalar, sut idishlari, tozalash vositalari, yuvish vositalari, kimyoviy moddalar, sumkalar, arqonlar, qopqoqlar, plastmassa chelaklar, bir martalik stakanlar asosida yengil bruschatkalar olish. Qayta ishlangan plastmassalarni ezish va unga qum qo'shib aralashtirilgan holda ekstruderga solish yuqori haroratda aralashtirib qoliplashga yuborishning iqtisodiy samaradorligini oshirish.