MIKROSTRUKTURAGA QARAB PO’LAT TARKIBIDAGI UGLEROD MIQDORINI ANIQLASH - Fayzullayev Qlichbek Ochilbayevich; Xolliyev Kudrat Jumayevich; Norboyev Ixtiyor Baxtiyor oʻgʻli; Boboqulova Rushana Kenja qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada mikrostrukturaga qarab po’lat tarkibidagi uglerod miqdorini aniqlash usullari va ularni topish uchun diagramma qurishning amallar ketma-ketligi ko’rsatib o’tilgan