MA’LUMOTLAR OMBORLARINI BOSHQARISH TIZIMLARI - Choshbayeva Dilshoda Akbar qizi; Zokirova Nargiza Sadriddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada ma'lumotlar omboriga oid juda kerakli va ko'pchilik adashtiradigan ikki terminni tushuntirib berilgan hamda bu terminlar o’rtasidagi farq va taxlillar tushuntirib o’tilgan. Bundan tashqari ma’lumotlar omborini yaratish va uning hususiytalariga ham to’xtalib o’tilgan.