IMPROVING COMMUNICATION SKILLS THROUGH GAMES FOR B2 LEARNERS - Jabborova Shoira; Bahodirova Saftuna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tadqiqot B2 darajasidagi ingliz tilini o'rganuvchilar o'rtasida muloqot ko'nikmalarini oshirish uchun o'yinlardan foydalanish samaradorligini o'rganadi. Tadqiqot o‘yinga asoslangan faoliyatning o‘quvchilarning nutq va tinglash qobiliyatiga ta’sirini, shuningdek, ularning til o‘rganish jarayonidagi umumiy motivatsiyasi va ishtirokini o‘rganishga qaratilgan. Oldindan va keyingi testlardagi miqdoriy ma'lumotlarni talabalarning fikr-mulohazalari va kuzatishlaridan olingan sifatli tushunchalarni birlashtirgan aralash usullardan foydalaniladi.‌‌