NARKOZ VOSITALARI - Yakubova Nigora; Abduvohidova Madina Muzaffar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada narkoz vositalarining turlari,ta’sir qilishi, nojóya ta’sirlari haqida ma’lumot keltirilgan.