IJTIMOIY VA DUNYOVIY DAVLAT TUSHUNCHASI, BELGILAR VA ULARNING ILMIY-NAZARIY TAHLILI - Mamadjanov Jamshidbek Nigmatulla o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ijtimoiy va dunyoviy davlat tushunchasi, ularning belgilari va funksiya ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Bundan tashqari, ijtimoiy va dunyoviy davlatning shakllanish bosqichlari, hozirgi kundagi ahamiyati va olimlarning fikrlari o‘rganilgan.