IQTISODIY JINOYATLARNING OLDINI OLISH VA ULARNING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Sobirov Komiljon Sodiq o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada iqtisodiy jinoyatlar , iqtisodiy jinoyatlarga qarshi kurash tushunchasi, iqtisodiy jinoyatlarga qarshi kurashishda rivojlangan xorijiy mamlakatlar tajribasi va javobgarlik masalalari hamda iqtisodiy jinoyatlar oldini olishda muammo va yechimlar, iqtisodiy jinoyatlar va uning sodir etilishiga imkon bergan sabab va shart-sharoitlar va tendensiyalari tahlil qilingan.