MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILI O‘QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Panjiyeva Iroda Rahim qizi; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatish usullari, zamonaviy metodlar haqida yozilgan bo‘lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo‘lib bormoqda shu bois uni maktabgacha ya’ni bog’cha yoshidan boshlash kerak, maqola shu haqida ma’lumot beradi.