СОЛФЕДЖИО ФАНИ ВА УНИ ЎҚИТИШДА ҚЎЛЛАГИЛАДИГАН ИННОВАЦИОН УСУЛЛАР - Ташпўлатова Г.К. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Мазкур мақолада мусиқий назарий фанларнинг энг мухим тармоқларидан бири солфеджио фанига бўлган эхтиёж ва бугунги кундаги ўрни ёритиб берилади. Рус, Европа ва Ўзбек мусиқашунос педогоглари тажрибалари хамда янги мултимедиа лойихалари келтириб ўтилган. Ёш педогогларга фанни ўқитишдаги мухим тавсиялар берилган.