IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYALASH SHAROITIDA INFLYATSIYA DARAJASI - Abdumalikov Oybek; Umirov Abdisalom (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada inflyatsiya,unga ta`sir etuvchi omillar va O`zbekiston Respublikasida inflyatsiya darajasining yillar davomida qanchalik o`zgargani bayon etilgan hamda O`zbekistonda ayni paytdagi inflyatsiya qay darajada barqarorligi va aytilayotgan bu ko`rsatkichlar mamalakat iqtisodiy holati nuqtayi nazaridan tahlil qilingan.