TA’LIM MUASSASALARIDA MAKTABDAN TASHQARI MASHG’ULOTLARDA KATTA YOSHDAGI O‘SMIRLARNI EKOLOGIK TARBIYALASH - Sherqo‘ziyeva Zarnigor Farhodjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o‘quvchilari va talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish hamda atrof muhitni asrash to‘g’risida fikr yuritilgan.