BO'LAJAK O'QITUVCHILARNING KASBIY TAYYORGARLIGINI LOYIHALASH KOMPENTENSIYALARI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Tojiyeva Guzal Saodatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosiy e’tibor “kompetensiya”, “kompetentlik” “kasbiy kompetentlik” tushunchalarining mohiyati, mutaxassisning kompetentligi jihatlari, tasniflari, kasbiy kompetensiyalarning guruhlari hamda ularni rivojlantirishning asosiy yo‘llari va vositalari ochib berilgan.