SHAXS IJODIY TAFAKKURI SHAKLLANISHIDA DINIY FENOMENLAR RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Salomov Shamsiddin Saboxiddin o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqola ijodiy tafakkur, uning shakllanishida diniy fenomenlarning rolini nazariy tadqiq etishga bag‘ishlangan bo‘lib, unda diniy tafakkur va dunyoqarash, diniy e’tiqod shakllanishi masalasi hamda ularning shaxs ijodiy fikrlashidagi ahamiyatiga oid turli olimlarning qarashlari va tadqiqotlarining tahlili keltirilgan.