ANIMATING PLOTS A GUIDE TO PYTHON'S POWER - Qurbonova Dilnora Nuriddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz python dasturida qanday animatsiya dasturlarini tuzish nafaqat 2D fazoda balki 3D fazodagi animatsiyalarni tayyorlashni ko’rsatib o’tdik. Biz har bir codelarimizni soddalik bilan tushuntirib o’tganmiz.