PSIXOLOGIYA FANINING ASOSIY METODLARI - Nurulloeva Manija Qurbon qizi; Erniyozova Sohiba Ochil qizi; Umaraliyeva Shahlo Sayfullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixologiya fanini turli xil metodlari kuzatish metodi, so'roq metodi, psixologik testlar metodi , psixologik tajriba yoki eksperiment metodi, modellashtirish metodini keng yoritib bergan.Psixologiyaning asosiy metodologik tamoyillari, sohalari, differensiatsiya va integratsiya jarayoni, boshqa fanlar bilan aloqalari, psixologik tadqiqotlar, psixologik metodlarni guruhlarga ajratish,qiyosiy metod longityud metodidan va kuzatish tabiiy tajribadan farq qilinishi haqida.