ANTROPOMETRIYA, DINAMOMETRIYA VA SPIROMETRIYA O’TKAZISHNING AHAMIYATI - Rashidova Naimaxon Muhammadovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya-ushbu maqolada antropometriya , dinamometriya va spirometriya o’tkazishning ahamiyati yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan.