MIZANSSENA- REJISSORNING TILI - Qazaqbaeva Ramuza; Bozorboyeva Aziza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: mizanssena tushunchaning kelib chiqishi, turlari, rejissorlik san’atidagi oʻrni.