MUSTAQILLIK YILLARIDA O’ZBEKISTONNING IQTISODIY, MA’NAVIY-MADANIY TARAQQIYOTI - Keldiyeva Shahnoza; Valijonova Dilnavoz Ziyodjon qizi; Aminjonova Muharramoy Quvonchbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Insoniyat tarixining uzoq davri davomida amaliy faoliyatni nazariy asoslash u yoki bu tashkiliy tuzilma doiralaridagi muhim muammo boʻlib kelgan. Har qanday ijtimoiy tuzilmaning oʻziga xosligi bu tuzilmada yashovchilarning dunyonianglash shakllarini aks ettirgan. Ushbu maqolada Yangi Oʻzbekiston taraqqiyot strategiyasida jamiyat barqarorligini ta’minlashning ijtimoiy omillari keltirib o’tilgan.