ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИДА СУБЪЕТЛАРИНИНГ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Сувонова Сожида Жумахон қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: ушбу мақолада, ҳуқуқбузарликлар профилактикасида субъектлар фаолиятини ташкил етиш жараёнлари, ҳуқуқбузарликга қарши курашишда амалга оширилган ишлар ҳуқуқбузарликдаги юритилган статистикалар кенг ёритилиб берилган.