SOTSIAL GURUHLAR, SOTSIAL TASHKILOTLAR VA SOTSIAL INSTITUTLAR - Ergashov Doston Shuhrat o'g'li; Imomova Dildora Shuhrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sotsiologiya fani asosiy mavzularidan biri sotsial: guruhlar,tashkilotlar, institutlar haqida soʻz yuritiladi.Bugungi kundagi eli uni shakllanishi va unga nimalar taʼsir etayotganligi bilan tanishib chiqamiz