VALYUTA RISKLARI VA ULARNI BOSHQARISH MASALALAR - Fayziyeva Sevinch; Abduvahobov Shaxzod (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada, valyuta risklarining tushuncha ma'nosi, kelib chiqishi sabablari, turli xil risklar, ularni aniqlash, oldini olish va kamaytirish masalalari teorik va amaliy tomonlardan tushuntiriladi.