MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING OILA BILAN ISHLASH SHAKLLARI - Sattorova Malikaxon Abdug‘affor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti bilan oila hamkorligi, bolalarni maktabga tayyorlash vazifalari, bolalarni ta`lim tarbiyasida oila va maktabgacha ta`lim tashkiloti hamkorligining ahamiyati, oila va maktabgacha ta`lim tashkiloti hamkorligining an`anaviy va yangi zamonaviy shakllari keng yoritib berilgan.