KORRUPSIYANING TAʼLIM SOHASIGA TAʼSIRI - Xasanov Anvar Umid o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola taʼlim sohasidagi korrupsiyaning salbiy taʼsirlarini tahlil qiladi. Tadqiqot usullari sifatida adabiyotlar tahlili va statistik maʼlumotlar tahlili qoʻllanilgan. Maqolada korrupsiyaning taʼlim sifatiga, oʻqituvchilar va oʻquvchilar ongiga hamda jamiyatga taʼsiri yoritilgan. Shuningdek, korrupsiyaga qarshi kurashish boʻyicha tavsiyalar berilgan.