BRONXIAL ASTMA- TASNIFI, ETIOLOGIYASI, PATOGENEZI, KLINIKASI, DIAGNOSTIKA VA DAVOLASH USULLARI - Tursunova Dilsora Komil qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bronxial astmaning kelib chiqish sabablari, organizmda rivojlanish mexanizmi, kechishi, diagnostika va davo choralari haqida ma’lumot berilgan.