KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA CHET TILINI O'QITISHNING AHAMIYATI VA UNDA ZAMONAVIY METODLARNING O'RNI - Begimkulova Dilobar; Rustamova Mohinur (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada chet tillarini o'rganishga bo'lgan talab, ularni mamlakatimizda samarali o'rganish masalalari va maktabgacha ta'lim muassasalarida tahsil oluvchi bolalarga turli metodlar orqali tez va qisqa muddatda til o'rgatish haqida so’z yuritiladi.