TIJORAT BANKLARIDA RAQAMLI MARKETINGNI QO‘LLASHNING XORIJ TAJRIBASI - Raxmatova Shaxnoza Rustamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola xorijiy tajribaga asoslangan holda tijorat banklarini raqamlashtirish , tijorat banklarida raqamli marketingni qo‘llashda chet et tajribasidan foydalanish samaradorligi, mamlakatimiz banklarining jahon kliring to'lov sistemasi doirasida hisob-kitoblarni o'tkazishning zamonaviy shartlariga moslashishi, iqtisodiy hisob-kitoblarni tahlil qilish, bank marketingini takomillashtirishni o'z ichiga oladi.