NUQTADAN TEKISLIKKACHA BOʻLGAN MASOFA - Gulimmatova Oysha; Aminova Mehriniso (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz nuqtadan tekislikgacha bo’lgan masofa nima ekanligini va u qanday formula bilan hisoblanganligini ko’rib chiqamiz. Shuningdek, biz ushbu mavzu bo’yicha muammoni hal qilish misolini tahlil qilamiz.