YEVROPA FIZIKASIDA RENESANS - Nabiyev Fazliddin Farxodjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yevropa fizikasi tarixi va unda yuz bergan renesans haqida va ko‘plab olimlarning ixtirolari haqida qisqacha ma‘lumjtlar keltirilgan.