“ENERGIYANING SAQLANISH QONUNI” MAVZUSINI UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA O’QITISH METODIKASI - Fazliddin Nabiyev; Toxirova Mashxura (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada energiyaning saqlanish va o’zgarish qonuni to’liq yoritilgan va shuningdek energiyaning saqlanish qonunini turli jarayonlarga tatbiqi ko’rib chiqilgan.