PROFILAKTIKA INSPEKTORINING BOLALAR MASALALARI BO`YICHA TUMAN (SHAHAR) MILLIY KOMISSIYALAR BILAN O`ZARO HAMKORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Yusupov Javohir Javlonbek o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada profilaktika inspektorlarining Bolalar masalasi bo`yicha tuman (shahar) milliy komissiyalar faoliyatining tushunchasi, mazmuni, bu faoliyatga qo‘yiladigan talablar bayon etilgan. Muallif tomonidan bu boradagi qonun xujjatlari, huquqni qo‘llash amaliyoti tahlil qilingan hamda mavjud muammo va kamchiliklar va ularni bartaraf etish yuzasidan taklif va tavsiyalar ilgari surilgan.