PROFILAKTIKA INSPEKTORINING MA’MURIY HUQUQBUZARLIKLARNI KO’RIB CHIQISH FAOLIYATI - Bobajonov Miraziz Muyassar o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Profilaktika inspektorlarining ma’muriy huquqnuzarkiklarni yuritish faoliyatida yuzaga keldigan muammo va kamchiliklarni bartaraf etishga qaratilgan chora tadbirlar va ko’rsatmalar yoritib o’tilgan.