PROFILAKTIKA INSPEKTORINING MUAYYAN YASHASH JOYIGA EGA BO’LMAGAN SHAXSLAR BILAN ISHLASH FAOLIYATI - Ochilov Obodbek Oybek O’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu mavzuning dolzarbligi, profilaktika inspektorining muayyan yashash joyiga ega bo’lmagan shaxslar bilan ishlash faoliyati tushunchasi, muayyan yashash joyiga ega bo’lmagan shaxslar turlari, profilaktika inspektorining muayyan yashash joyiga ega bo’lmagan shaxslar bilan ishlash faoliyati sohasodagi chora-tadbirlarini tashkil etish tartibi, bugungi kundagi holati va profilaktika inspektorining muayyan yashash joyiga ega bo’lmagan shaxslar bilan ishlash faoliyatini amalga oshirishning o’ziga xos xususiyatlari hisoblanadi.