YETIM VA OTA-ONA QAROVISIZ QOLGAN BOLALARNI IJTIMOIY HIMOYALASH SHAKLI - Turg’unboyeva Mohinur Salimjon qizi; Yoqubova Iroda G’aybulla qizi; Abbasova Maftuna Subxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yetim va ota-ona qarovisiz qolgan bolalarni ijtimoiy himoyalashda xalqaro rivojlangan davlatlar tajribasiga,foster oila,ota-ona qarovisiz qolgan bolalarni joylashtirish shakllari,bolalar uyi, mehribonlik uylari, faoliyatlari to’grisida,bolalar yetimligining oldini olishda ijtimoiy xizmatlarning o’rni haqida alohida ma’lumotlar keltirilgan.