ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРЛАРИНИНГ МАҲАЛЛА БИЛАН ҲАМКОРЛИКДАГИ ФАОЛИТИ - Ғуломжонов Бекзод Яшнаржон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада профилактика инспекторининг махалла ҳуқуқ тартибот масканида ҳамкорликда фаолиятни ташкил этиш, махалла еттилик билан биргаликда иш фаолияти ҳамкорлигка ташкил этиш тартиби, ушбу ҳамкорликнинг жиноятларнинг барвақт олдини олишдаги аҳамияти, бугунги кундаги ҳолати, шунингдек ушбу ҳамкорликдаги муаммо ва камчиликлар ҳамда уларни бартараф этиш бўйича бир қатор таклифлар хақида мақоламизда тўлиқроқ маълумот берилади.