MAKTABGACHA YOSHLI BOLALARDA MULOQOT KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA O'YINLARNING AHAMIYATI - Musulmonova Shaxnoza To’lqinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya : Respublikamizda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni nutqini rivojlantirishda metodik tavsiyalarni yanada takomillashtirish o'yin har bir bolaning hayotining konstitutsiyaviy qismidir. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarda o'yin bolalarga ham, kattalarga ham yoqadi chunki o'yin insonning tabiiy ehtiyojidir.