DESPOTIZMNING VUJUDGA KELISH TARIXI VA XUSUSIYATLARI - Madaminova Sanobar Qutlimuratovna; Ramazonov Jahongir Djalolovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixologik despotizim atamasiga ta`rif, vujudga kelish tarixi, despotning uning turlari, xususiyatlari, psixologiya fanida despotizimning o`rni qandayligi haqida so`z boradi.