TA’LIM SOHASINI RIVOJLANTIRISHNING KREATIV USULLARI - Axmatova Sojida Shermamat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ta’lim sohasini rivojlantirish yo’lida bajarilayotgan islohotlar haqida to’xtalib o’tildi.