TARBIYA PSIXOLOGIYASINING PEDAGOGIK TAHLILI - Bobanov Xurshid; Ramazonova Sevinch Sodiq qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada inson hayotida tarbiyaning qanchalik muhim ekanligi va unga pedagogik jihatdan yondashish lozimligini, bolaga tarbiya berish jarayonida ota onaning oʻrni haqida qisqacha maʼlumotga ega bo'lish mumkin.