ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ МАЬМУРИЙ НАЗОРАТ ОСТИДАГИ ШАХСЛАР БИЛАН ИШЛАШ ФАОЛИЯТИ - Ўктамбоев Жасурбек Боходир ўғли; Миртойев Ворисбек Абдупаттаейвич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Битирув малакавий ишида тадқиқот мавзусининг долзарблиги, профилактика инспекторининг маъмурий назорат ўрнатилган шахсар томонидан ҳуқуқбузарликлар содир этилишини олдини олиш фаолиятининг мазмуни, аҳамияти, ўзига хос хусусиятлари, ташкилий ва ҳуқуқий асослари, мавжуд муаммо ва камчиликлар, уларни бартараф этишнинг усул ва шакллари, ушбу йўналишда хорижий давлатларнинг иш тажрибаси хамда уларнинг миллий қонунчилигимиздан фарқли ва ўхшаш томонлари ёритиб ўтилган.