MA’MURIY NAZORAT O’RNATISH QOIDALARI - O’ktamboyev Jasurbek Boxodir o’g’li; Mirtoyev Vorisbek Abdupattayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqola jazoni ijro etish muassasalaridan ozod qilingan ayrim toifadagi shaxslar ustidan ma’muriy nazorat bilan bog’liq munosabatlar, ma’muriy nazorat to‘g‘risidagi qonunchilik normalari to’g’ri qo’llanishi, ushbu shaxslar tomonidan shaxslar tomonidan huquqbuzarliklar sodir etilishining oldini olish maqsadida ularga yakka tartibda profilaktik ta’sir ko‘rsatish kabilar haqida so’z boradi.