ICHKI ISHLAR ORGANLARI HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI BO`LINMALARI FAOLIYATINING ASOSIY YO`NALISHLARI - Tohirov Ramazon Zokir o’g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada ichki ishlar organlari huquqbuzarliklar profilaktikasi xizamatining asosiy vazifalari, yo`nalishlari, shu bilan birga mahalla huquq-tartibot maskani hududida profilaktika inspektorlarining asosiy vazifalari, majburiyatlari va vakolatlari haqida qisqacha bayon etilgan.