O'QUVCHILARGA DARS O'TISH JARAYONIDA ILG'OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO'LLASH - Kulibayev Fayzulla Abduraxmonovich; Abdumalikova Dilnoza Fayzulla qizi; Mamajonova Shahnoza Jo'raxanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oʻquvchilarga dars oʻtish jarayonida ilgʻor pedagogik texnologiyalarni qoʻllash, ilgʻor pedagogik texnologiyalarning taʼlim tizimiga taʼsiri, taʼlimda ilgʻor pedagogik texnologiyalardan foydalanishning mohiyati va taʼlim sifatini oshirishdagi oʻrni, taʼlim muassasalarida taʼlim jarayoniga yangicha yondashuv toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.