BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KREATIV XUSUSIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Saidqulova Saidbibi Tuychi qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf oquvchilaridagi kreativ qobiliyatlarni rivojlantirish maqsadida foydalanish lozim o‟qituvchi vazifalari haqidagi kerakli ma‟lumotlar va manbalar keltirib o‟tilgan. Maqolada berilgan ma‟lumotlar asosida oqituvchilar va ota-onalar ozilari uchun kerakli tavsiyalarni olishlari mumkin. Bu maqolada kreativlik haqida malumotlar berilgan.