KO’Z TUZILISHINING BOLALARDAGI XUSUSIYATLARI - Qutlumuratova Salima Masharipovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko’z tuzilishi va uning bolalardagi xususiyatlari atroflicha tahlil qilingan.