AKUSHERLIKDA ASEPTIKA VA ANTISEPTIKA - Solayeva Shaxnoza Pirnazar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada akusherlikda aseptika va antiseptikasi masalasi tahlil qilingan.