KASB-HUNAR MAKTABLARIDA KIMYO FANINI OʻQITISH - Baxronova Nazokat Muzaffar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola kasb-hunar maktablarida o‘quvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda qo‘llaniladigan pedagogik texnologiyalar mazmunini yoritishga qaratilgan.