YUQORI VA PASTKI KOVAK VENALARI, ULARNING ASOSIY IRMOQLARI. DARVOZA VENASI: TOPOGRAFIYASI, IRMOQLARI. - Abdullayeva Rayhona Ahmadjonovna; Toshpo’latova Karima Turg’unovna; Abdusamatova Iroda Ilhamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada yuqori va pastki kovak venalari, ularning asosiy irmoqlari, darvoza venasi: topografiyasi, irmoqlari haqida ma’lumotlar berilgan bo’lib, bu qon tomirlarining klinik ahamiyati haqida ma’lumot berilgan.