BOSHLANG ‘ICH SINFLARDA SO‘Z TURKUMLARINI OʻRGATISH METODIKASI - Husinova Sharifa Muzaffar qizi; Miralieva Aziza Shuhrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf oʻquvchilariga soʻz turkumlarini oʻrgati sh metodikasi haqida yozilgan. Ularning belgilari, qanday savolga javob boʻlishi haqida bilib oladilar. Har bir soʻz turkumi va ularni oʻrgatish metodikasi haqida tushuncha berilgan. Soʻz turkumlarini misollar bilan tushuntirib berilgan.